Noul LCD Samsung are o functie automata de ajustare a luminozitatii

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.079 ori
<b>Noul LCD Samsung are o functie automata de ajustare a luminozitatii</b>Ne plac acele displayuri QVGA de 2 inch incluse in terminalele noastre, deoarece navigarea prin meniuri si web browsingul nu au fost niciodata lal fel de placute cum sunt la o rezolutie mare si un numar mare de culori. Totusi nu va recomandam sa iesiti in...

Ne plac acele displayuri QVGA de 2 inch incluse in terminalele noastre, deoarece navigarea prin meniuri si web browsingul nu au fost niciodata lal fel de placute cum sunt la o rezolutie mare si un numar mare de culori.

Totusi nu va recomandam sa iesiti in aer liber, in special la soare si sa va folositi telefoanele dotate cu un astfel de ecran. Astfel de displayuri devin inutile in bataia soarelui si aici intra in scena Samsung, care tocmai a anuntat un nou ecran QVGA color de 1.2 inch, care include o tehnologie de ajustare automata a luminozitatii. Noul ecran de la Samsung va fi disponibil pe toate handseturle de tip high-end, dar si pe PDA-uri.

Noul display va mai include si un senzor de temperatura, impreuna cu senzorul de lumina ambientala. Samsung a mai afirmat ca noul LCD consuma cu 20-30% mai putin curent electric decat actualele displayuri QVGA. Problema cu lumina soarelui este foarte comuna, afectand chiar si alte gadgeturi extrem de folosite si populare, cum ar fi Playstation Portable.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×