YouTube Mobile se va lansa in mai sau iunie

1.099 ori
<b>YouTube Mobile se va lansa in mai sau iunie</b>Pentru cei ce doresc sa beneficieze de serviciul YouTube Mobile fara a folosi un handset cu Verizon Wireless, avem vesti bune. YouTube a pornit deja lucrul pentru o versiune mobila care sa fie disponibila pentru orice terminal. Acest lucru se intampla in...

Pentru cei ce doresc sa beneficieze de serviciul YouTube Mobile fara a folosi un handset cu Verizon Wireless, avem vesti bune. YouTube a pornit deja lucrul pentru o versiune mobila care sa fie disponibila pentru orice terminal.

Acest lucru se intampla in conditiile in care contractul de exclusivitate al celor de la YouTube cu Verizon se apropia de final. Se pare ca YouTube au planuri de colaborare cu mari companii, cum ar fi Nokia. Initial noul site va fi o galerie de tip "best of" pentru a dovedi functionalitatea serviciului, dar dupa o perioada (nedefinita inca) aceleasi servicii vor fi disponibile ca si in varianta standard.

O data de lansare? Ar putea fi luna mai, pentru europeni, in timp ce americanii vor trebui sa astepte pana in iunie daca isi doresc celebrul site de video-browsing disponibil pe telefonul mobil. Iata ca YouTube pare de neoprit, avand in vedere toate aceste colaborari, iar Verizon vor pierde o importanta sursa de venit. Nu ia nimeni in considerare o prelungire a contractului de exclusivitate?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×