Hi5 pe telefonul mobil? Neinteresant!

2.000 ori
<b>Hi5 pe telefonul mobil? Neinteresant!</b>Un studiu al celebrului ziar The Guardian afirma ca 68% dintre tinerii britanici nu sunt interesati de retelele de socializare in varianta lor mobila. Cunoastem cu totii aceste retele fie ca se numesc Hi5, Yahoo 360, MySpace, Bebo, Facebook, Ringo sau...

Un studiu al celebrului ziar The Guardian afirma ca 68% dintre tinerii britanici nu sunt interesati de retelele de socializare in varianta lor mobila. Cunoastem cu totii aceste retele fie ca se numesc Hi5, Yahoo 360, MySpace, Bebo, Facebook, Ringo, fie altele mai putin mediatizate.

Paradoxal mai mult de 90% dintre cei chestionati au folosit o astfel de retea si o treime dintre ai au cel putin 4 profile la diferite astfel de servicii. Motivele pentru care adolescentii nu doresc sa foloseasca telefonul mobil pentru a socializa prin intermediul celebrelor retele au legatura de obicei cu faptul ca PC-urile sunt mai bune la acest capitol.

Utilizatorii prefera sa foloseasca un computer datorita ecranului sau mai mare, a navigatiei mai usoare si a vitezelor crescute. Cu toate acestea majoritatea retelelor de socializare vor fi curand disponibil si in varianta lor mobila, iar companiile implicate considera ca pot castiga utilizatorii cu usurinta. La urma urmei, daca 68% nu sunt interesati, raman inca 32% care reprezinta milioane de adolescenti. Hi5 si Yahoo 360 sunt extrem de populare in Romania si putem deja sa ne imaginam ca adolescentii care se suna si fac schimb de ringtone-uri pe holurile liceelor vor prefera sa isi updateze profilele serviciilor de socializare folosite.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×