[UPDATE 3] - Hiper reduceri la eMAG.ro: cum am prins Galaxy S7 Edge şi iPhone 7 la 949 şi 1699 lei

22.885 ori
<b>[UPDATE 3] - Hiper reduceri la eMAG.ro: cum am prins Galaxy S7 Edge şi iPhone 7 la 949 şi 1699 lei </b>Aş începe ca un proces verbal cu poliţişti cu "în seara zilei de...", doar că e mai bine spus în toiul nopţii eMAG.ro a avut nişte reduceri atât de bune, că păreau bug-uri. Sau poate au fost bug-uri? Cert e că mă frecam la ochi, dădeam refresh şi reduceri

[UPDATE 3] - Avem prima dovadă că se onorează comenzile:

Avem prima dovadă că se onorează comenzile

[UPDATE 2] - La solicitarea noastră, eMAG ne-a informat oficial legat de comenzile din noaptea trecută cum urmează:

În noaptea de miercuri, 29 martie, în intervalul 00:15 – 07:15, o serie de produse au avut afișat un preț eronat.  

Fiecare client eMAG care a facut comenzi în acest interval va primi câte un produs comandat la prețul afișat.

 

[UPDATE 1] - Tocmai ni s-a anulat livrarea, deci se confirmă faptul că este vorba de o eroare sau bug. Iată și captura de ecran cu înștiințarea:

ni s-a anulat livrarea

Aş începe ca un proces verbal cu poliţişti cu "în seara zilei de...", doar că e mai bine spus în toiul nopţii eMAG.ro a avut nişte reduceri atât de bune, că păreau bug-uri. Sau poate au fost bug-uri? Cert e că mă frecam la ochi, dădeam refresh şi reducerile erau tot acolo. 

Am avut Galaxy S7 Edge la 949 lei în versiunea gold şi 1.299 lei în versiunea black, plus un iPhone 7 de 32 GB Rose Gold la 1.699 lei. Diferenţa e de 50% la iPhone 7 faţă de preţul normal, iar la Galaxy S7 Edge ajunge şi la 2.000 de lei faţă de preţul standard! Huawei P9 a ajuns să graviteze şi el pe la 900 de lei şi cine ştie ce alte reduceri au mai existat.

Iată și câteva capturi de ecran pentru posteritate:

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×