iHunt.ro aplică noi reduceri pentru telefoanele resigilate! UMi Rome X costă doar 299 lei!

1.716 ori
<b>iHunt.ro aplică noi reduceri pentru telefoanele resigilate! UMi Rome X costă doar 299 lei!</b>Cei de la iHunt.ro aplică astăzi noi reduceri pentru categoria de smartphone-uri resigilate, modele printre care îl regăsim și pe UMi Rome X - un telefon foarte arătos ce poate fi achiziționat pentru suma de doar 299 lei. Lista mai include și alte termina

iHunt.ro revine astăzi cu noi reduceri aplicate smartphone-urilor resigilate, produse care beneficiază în continuare de garanție pe o perioadă de 24 luni, dar care au mici lipsuri precum folia de protecție și ambalajul original deschis. În lista de mai jos puteți vedea câteva astfel de modele pe care retailerul le are listate pe site, dar și un terminal care nouă ne-a atras atenția prin prețul foarte accesibil și design-ul adoptat.

UMi Rome X

Este vorba despre UMi Rome X, smartphone cu carcasă unibody ce ne amintește din punct de vedere al look-ului de Samsung Galaxy S7. Acesta poate fi achiziționat în varianta resigilată pentru suma de numai 299 lei și ca dotări primim în cazul de față un display HD de 5.5 inch cu sticlă 2.5D aplicată peste panoul frontal și un procesor quad-core MediaTek tactat la o frecvență de 1.3 GHz.

Telefoane resigilate:

  • Phonemax Mars - 225 lei
  • UMi London - 275 lei
  • BlackView A8 - 289 lei
  • Bluboo Maya - 355 lei
  • HomTom HT17 Pro - 425 lei
  • Oukitel U7 Plus - 450 lei
  • UMi Plus E - 1.175 lei (telefon cu 6 GB RAM)

Avem 1 GB RAM la dispoziție, 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD, cameră foto principală Sony IMX179 de 8 megapixeli cu bliț LED și senzor frontal de 2 megapixeli. Telefonul aduce o baterie de 2500 mAh la pachet și suport pentru două cartele SIM. Prețul îl face potrivit pentru cei cu buget restrâns care își doresc un smartphone arătos și care pun accent mai puțin pe performanțele hardware superioare. 

El costă doar 299 lei resigilat, iar mai multe modele găsiți pe iHunt.ro!

 
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×