eMAG.ro împlineşte 15 ani pe 6 decembrie şi va aduce reduceri aniversare şi carduri cadou

3.989 ori
<b>eMAG.ro împlineşte 15 ani pe 6 decembrie şi va aduce reduceri aniversare şi carduri cadou</b>Acum că s-a terminat cu Black Friday şi reducerile de 1 decembrie, e momentul festiv pentru eMAG.ro, retailerul împlinind 15 ani de existenţă pe 6 decembrie. Fix marţi, de Moş Nicolae eMAG.ro oferă reduceri speciale aniversare, în valoare de 10.000.000..

Acum că s-a terminat cu Black Friday şi reducerile de 1 decembrie, e momentul festiv pentru eMAG.ro, retailerul împlinind 15 ani de existenţă pe 6 decembrie. Fix marţi, de Moş Nicolae eMAG.ro oferă reduceri speciale aniversare, în valoare de 10.000.000 de lei, dar şi alte bunătăţi.

Fiecare comandă finalizata aduce şi câte un card-cadou, iar în privinţa reducerilor, eMAG.ro va posta un contor care arată cât a mai rămas până la suma de 10.000.000 lei. Pentru a putea cumpăra mai rapid şi mai uşor, e indicat să aveţi un cont de client şi adresa de livrare deja completată. Puteţi intra direct de pe mobil, alegeţi produsul şi vă bucuraţi de reducere la achiziţie.

Şi plata se poate face cu un singur click dacă aveţi datele cardului salvate în aplicaţia eMAG, în Cardurile Mele. Eu aştept nişte reduceri la televizoare, poate fac marea trecere la 4K, eventual la o consolă Xbox One, care pare produsul preferat al celor de la eMAG când vine vorba de oferte. Nu ar strica nici o tabletă iPad Mini din generaţia, 2, 3 sau chiar 4 la preţ cu 200-500 lei mai mic decât de obicei. Alte detalii puteți afla chiar de pe site-ul eMAG.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×