Hisense este Încă un producător chinez de terminale mobile care va lansa produse cu Windows Phone; Mâine debutează primul!

787 ori
<b>Hisense este Încă un producător chinez de terminale mobile care va lansa produse cu Windows Phone; Mâine debutează primul!</b>Lista de companii producătoare de terminale Windows Phone s-a îmbogățit și cu HiSense, un OEM din China pe care îl cunoaștem pentru tabletele sale. După companii că BLU Products, Prestigio, Micromax și câteva lansări locale de terminale...

Lista de companii producătoare de terminale Windows Phone s-a îmbogățit și cu HiSense, un OEM din China pe care îl cunoaștem pentru tabletele sale. După companii că BLU Products, Prestigio, Micromax și câteva lansări locale de terminale Allview cu Windows Phone, iată că și Hisense face parte din acest club select.

Un debut de smartphone cu Windows Phone și brand Hisense e programat pentru mâine, 26 iunie. De remarcat faptul că producătorul chinez se axează pe terminale mobile ce folosesc conectivitate CDMA, EVDO, TD-SCDMA, deci destinate pieței locale asiatice. Modelul prezentat de ei mâine va fi unul 4G și la debut vor participa oficiali Microsoft, China Telecom și Qualcomm.

De aici putem deduce că telefonul va avea un CPU Qualcomm, probabil un Snapdragon 400 pentru a oferi un raport calitate-pret bun. Tot ce avem acum sunt speculații, dar vom afla mai multe mâine. știm că Hisense are tendința să ofere terminale atractive la prețuri bune, cum e cazul tabletei Hisense Sero 8, care e disponibilă în SUA și vine cu ecran de 8 inch și preț de 129 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×