Iată un hands on cu iPad Air 2, În versiunea machetă; Designul butoanelor de volum e schimbat, prezența Touch ID confirmată (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 903 ori
<b>Iată un hands on cu iPad Air 2, În versiunea machetă; Designul butoanelor de volum e schimbat, prezența Touch ID confirmată (Video)</b>După ce am văzut câteva fotografii cu o machetă de iPad Air 2 aka iPad 6 de la Sonny Dickson, acum aceeași machetă primește și un video hands on de la băieții de la TLDToday. Unele trăsături de design s-au schimbat în comparație cu iPad Air,...

După ce am văzut câteva fotografii cu o machetă de iPad Air 2 aka iPad 6 de la Sonny Dickson, acum aceeași machetă primește și un video hands on de la băieții de la TLDToday. Unele trăsături de design s-au schimbat în comparație cu iPad Air, în special zona butoanelor.

Remarcăm și prezența unui inel în jurul butonului Home, semn că avem Touch ID integrat aici. iPad Air 2 ar urma să includă un procesor Apple A8, conform zvonurilor și el va avea un corp mai subțire, o cameră frontală și spate mai bună și posibil mai mult RAM. Nu m-ar mira să văd și îmbunătățiri aduse ecranului, iar mai jos puteți vedea "în acțiune" macheta, ca să zic așa. Prima impresie este că iPad Air 2 seamănă cu predecesorul său mult, doar că butoanele de volum ies mai puțin în evidentă acum, fiind mai discrete.

Am observat și lipsa butonului mute/lock, dar în acea zonă este un orificiu, deci poate că butonul va fi introdus ulterior. Marginile ecranului sunt similare cu cele de pe iPad Air 1, iar dacă aruncați o privire asupra clipului la minutul 2 veți vedea că tableta nouă e mai subțire decât iPad Air. în plus, noul model are un singur rând de difuzoare lângă portul Lightning și nu două ca predecesorul său.

Cum vi se pare tableta până acum?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×