HYVE este un nou producător indian de smartphone-uri; iată primele terminale numite Storm și Buzz

902 ori
<b>HYVE este un nou producător indian de smartphone-uri; iată primele terminale numite Storm și Buzz</b>De astăzi pe piața indiană debutează un nou brand, și anume compania HYVE a cărui nume ne aduce aminte de organizația similară din serialul Arrow. Revenind totuși la tehnologie, aflați că producătorul de față tocmai ce și-a făcut intrarea pe piață prin

Pe piața din India tocmai ce a debutat astăzi un nou brand de smartphone-uri, și anume compania Hyve Mobility a cărui nume ne duce cu gândul la organizația Hyve din serialul Arrow. Cu ocazia prezentării oficiale a firmei au fost dezvăluite și două prime smartphone-uri numite Buzz, respectiv Storm - produse ce promit să ofere o experiență Android aproape stock, și asta la prețuri competitive.

HYVE BUZZ este flagship-ul de aici, telefon cu design puțin cam neobișnuit la prima vedere. Se remarcă un LED de notificări în formă de hexagon pe spate care teoretic face referire la fagure - hyve, dar și faptul că butoanele power/unlock și cele de volum sunt plasate pe lateral într-o zonă cam greu de atins. De asemenea, avem dopuri speciale pentru fiecare port întâlnit pe device, fiind vorba aici despre unul rezistent la apă.

Ca dotări avem un display Full HD de 5.5 inch cu sticlă 2.5D, un procesor octa-core MediaTek MT6753 de 1.5 GHz și 3 GB memorie RAM. Smartphone-ul beneficiază de 16 GB de stocare + slot microSD, un senzor foto principal de13 megapixeli cu bliț dual-tone și un senzor frontal de 5 megapixeli. Lista este completată de către o baterie de 2500 mAh și de un scanner de amprente. 

Cel de-al doilea dispozitiv numit HYVE Storm arată ceva mai simplu în schimb, acesta oferindu-ne un display HD de 5 inch, un procesor quad-core MediaTek MT6735, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și o cameră de 13 megapixeli. Primim un senzor selfie de 5 megapixeli, o baterie de 2000 mAh și un slot dual-SIM cu suport 4G LTE. Acesta costă 126 dolari, iar modelul menționat mai sus 208 dolari.

Interesant la cele două terminale este garanția de 1 an ce acoperă daunele accidentale.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×