Tarifele pentru roaming scad În Europa de la 1 iulie 2014; Platim doar 20 de eurocenti (fara TVA) per MB descarcat

675 ori
<b>Tarifele pentru roaming scad În Europa de la 1 iulie 2014; Platim doar 20 de eurocenti (fara TVA) per MB descarcat</b>Dacă vă pregătiți de concediu în altă țară sau dacă aveți rude în alte țări europene și vreți să le sunați, va trebui să fiți cu ochii pe tabelul de mai jos, deoarece el arata noile tarife pentru roaming internațional. începând de la...

Dacă vă pregătiți de concediu în altă țară sau dacă aveți rude în alte țări europene și vreți să le sunați, va trebui să fiți cu ochii pe tabelul de mai jos, deoarece el arata noile tarife pentru roaming internațional. începând de la 1 iulie 2014 aceste tarife vor scădea fata de pragul precedent.

Astfel, pentru realizarea unui apel în UE veți plăti 19 eurocenți pe minut (fără taxe), față de 24 eurocenți cât era tariful anul trecut. Pentru a primi un apel în UE veți plăti 5 eurocenți pe minut în loc de 7 eurocenți (2013), iar trimiterea unui SMS va costa 6 eurocenți în loc de 8. în cele din urmă traficul de date va avea un tarif de 20 de eurocenți per MB, o scădere impresionantă de la cei 45 de eurocenți din 2013.

în ultima vreme am văzut și oferte speciale de vacanță legate de roaming de la operatorii locali, care se adaptează la aceste noi reglementări. Comisia Europeană a făcut mari presiuni asupra operatorilor în ultimii ani pentru unificarea și scăderea tarifelor în toată Uniunea. Acestea sunt tarife maxime, un plafon pe care furnizorii de servicii de telefonie sunt obligați să îl respecte, dar ei pot să ofere tarife mai mici dacă doresc.

Aplicarea noilor tarife se face automat și gratuit pentru utilizatorii cu roaming activat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×