HMD Global ar lucra și la un smartphone numit Nokia 4 ce sosește cu chipset Snapdragon 450

Autor:  | Publicat în:  Nokia 580 ori
<b>HMD Global ar lucra și la un smartphone numit Nokia 4 ce sosește cu chipset Snapdragon 450</b>Finlandezii de la HMD Global pregătesc numeroase lansări de produse în acest an, printre acestea numărându-se și un terminal mobil de buget numit Nokia 4. Acest device apare în ecuație astăzi când descoperim faptul că produsul va sosi cu

Pe lângă Nokia 7 Plus, finlandezii de la HMD Global ar putea aduce în Barcelona cu ocazia MWC 2018 și un alt smartphon de buget numit Nokia 4. Prin intermediul celor de la nokiapoweruser.com descoperim că existența acestui handset a fost confirmată de curând ca urmare a unui proces de teardown pentru noua aplicație Nokia Camera în format .apk.

Aici Nokia 4 ar fi apărut menționat alături de Nokia 1, Nokia 7 Plus, dar și de Nokia 8 Sirocco. De asemenea, există și ceva speculații cu privire la faptul că Nokia 4 va fi un soi de succesor pentru Nokia 3, unul ce va sosi echipat cu un procesor Snapdragon 450.

Nu există alte detalii despre dotările acestui dispozitiv, dar mă aștept la 2 sau 3 GB de RAM, la un ecran de până la 5.2 inch cu rezoluție HD și la un scanner de amprente plasat în spate. Totodată sunt mari șanse ca telefonul să vină sub un alt nume în China din cauza superstițiilor cu privire la numărul 4 care este asociat ghinionului.

Aflăm cum stau lucrurile în mai puțin de o săptămână.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×