Huawei Nova 3 ar putea fi primul smartphone de pe piață cu procesor Kirin 710

1.462 ori
<b>Huawei Nova 3 ar putea fi primul smartphone de pe piață cu procesor Kirin 710</b>O informație pe care am aflat-o de curând a fost și cea referitoare la faptul că Huawei pregătește lansarea procesorului mid-range Kirin 710, un cipset rival pentru Snapdragon 710 care va pune accentul și pe partea de inteligență artificială

De curând am aflat și vestea că cei de la Huawei lucrează la dezvoltarea unui cipset rival pentru Snapdragon 710, procesor care culmea se numește Kirin 710. Aceasta este o soluție din zona mid-range și potrivit detaliilor dezvăluite anterior, se oferă și aplicații ce țin de inteligența artificială în cazul de față. Procesorul este foarte aproape de debut se pare și primul terminal care l-ar putea oferi la bord este Nova 3.

Această informație vine tocmai din China și se vorbește despre o lansare chiar luna viitoare și despre faptul că telefonul ar urma să aibă un ecran cu decupaj, fix precum cel întâlnit pe varianta Nova 3e deja disponibilă pe piață încă din martie. Cât despre noul procesor, acesta va fi o unitate de 12 nm care va avea și o unitate de procesare neurală AI.

Se promite o performanță de nivelul lui Kirin 960 aparent (deși este greu de crezut) și ca de fiecare dată când se pune problema unei noi generații de procesor și Kirin 710 va impresiona la nivel de eficiență energetică. Așteptăm acum leak-urile pentru Nova 3!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×