Meizu X8 este confirmat de către CEO-ul companiei chineze; Va sosi cu cipset Snapdragon 710

783 ori
<b>Meizu X8 este confirmat de către CEO-ul companiei chineze; Va sosi cu cipset Snapdragon 710</b>Cei de la Meizu au în pregătire noi smartphone-uri și pe lângă seria Meizu 16 despre care se tot vorbește în ultima vreme, se pare că va exista și un așa numit model Meizu X8. Acesta a fost confirmat oficial chiar de către CEO-ul companiei care

În ultima vreme au început să-și facă apariția online și leak-uri asociate lui Meizu 16, un telefon care ar urma să debuteze în această vară - destul de ciudat în situația în care Meizu 15 abia începe să își facă apariția în magazine. Nu știm cât de reale sunt speculațiile cu privire la acest model, dar ce descoperim astăzi este că firma chineză va lansa în perioada următoare un terminal mid-range cu performanțe deosebite.

MEIZU X8

Este vorba despre MEIZU X8, terminal a cărui existență a fost confirmată de către CEO-ul companiei și anume Huang Zhang. Acesta a dezvăluit și faptul că noul smartphone se va baza pe soluția octa-core Qualcomm Snapdragon 710, succesorul lui SD660 care se remarcă prin performanță și prin eficiență energetică.

Procesorul este dezvoltat pe seama procesului de 10nm și oferă o soluție grafică Adreno 616, iar punctajul în AnTuTu este de aproximativ 170.000 puncte. Nu se știu alte detalii despre acest dispozitiv, dar ținând cont de trendul actual ar trebui să ne așteptăm la un ecran cu aspect 18:9, carcasă cu spate din sticlă și cameră duală. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×