HMD Global are planuri pentru lansarea unui smartphone pliabil Nokia în acest an

1.137 ori
<b>HMD Global are planuri pentru lansarea unui smartphone pliabil Nokia în acest an</b>După ce puțin mai devreme aflam că adevăratul succesor al lui Nokia 9 PureView ar urma să fie cunoscut drept Nokia 9.2 PureView și că acesta va renunța la tehnologia foto Light în favoarea

După ce puțin mai devreme aflam că adevăratul succesor al lui Nokia 9 PureView ar urma să fie cunoscut drept Nokia 9.2 PureView și că acesta va renunța la tehnologia foto Light în favoarea unui setup foto mai simplu, iată că sosesc și alte detalii despre planurile HMD Global din acest an. Pe listă se află aparent și un smartphone pliabil, iar mai multe detalii descoperiți în rândurile de mai jos.

Ei bine, potrivit unor informații primite de către publicația Nokiamob.net din partea unei surse de încredere, se pare că HMD Global a pus pe hârtie planul de a lansa un device pliabil sub branding Nokia pe finalul acestui an, sau cel târziu la început de 2021. Sunt și speculații potrivit cărora un prototip al acestui terminal era finalizat la mijlocul anului trecut și marcat drept "gata" la începutul acestei luni.

Un alt detaliu pe care îl aflăm este acela că HMD ar putea să ofere o prezentare/preview al acestui terminal în spatele ușilor închise de la MWC 2020, ceva ce se întâmplă des în industrie. Nu știm însă ce format va adopta acest smartphone, dar la ora actuală sunt 3 opțiuni. Poate fi vorba despre un model cu clapetă în stil Moto RAZR 2019, un pliabil de tipul lui Galaxy Fold ce se deschide precum o carte sau unul precum Mate X ce se deschide spre exterior. 

Este încă devreme să ne așteptăm la leak-uri, dar poate apar ceva brevete care să ne facă o idee despre design-ul adoptat de către handset-ul pliabil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×