LG promite că va reveni la un business smartphone profitabil în 2021; Secretul său? "Factorul wow!"

964 ori
<b>LG promite că va reveni la un business smartphone profitabil în 2021; Secretul său? "Factorul wow!"</b>Sunt 3 companii pe piaţa smartphone cu potenţial uriaş, dar care în ultimii ani nu prea mai livrează. E vorba despre HTC, LG şi Sony. HTC nu ştim exact dacă va mai produce un flagship vreodată

Sunt 3 companii pe piaţa smartphone cu potenţial uriaş, dar care în ultimii ani nu prea mai livrează. E vorba despre HTC, LG şi Sony. HTC nu ştim exact dacă va mai produce un flagship vreodată, în vreme ce Sony are uneori Xperia-uri bune, dar prea puţin apreciate de public şi pe ideea de "una caldă, una rece". LG cumva reuşeşte mereu să facă telefoane OK la preţuri OK, dar nu au acel CEVA care să le scoată în evidenţă. Lucrurile ar urma să se schimbe din 2021.

Divizia smartphone de la LG tot e pe pierderi de trimestre bune, dar acum măcar ştim în ce direcţie o va apuca firma sud coreeană. Oficialul Kwon Bong-Seok a anunţat la conferinţa LG de la CES 2020 că firma pe care o conduce va transforma segmentul Mobile într-un business profitabil până la final de an 2021. Metoda? Prin lansarea de telefoane cu "factorul wow". Nu e foarte clar la ce se referă, dar aş paria pe 5G, pliabile şi poate telefoane de gaming.

Ce e drept LG V50 ThinQ şi al său accesoriu cu ecran secundar a încercat să fenteze pliabilele în mod deştept. LG V60 ThinQ a avut o scăpare recent, care ne-a prezentat panoul său spate în două nuanţe de culoare. Una este perlată. Telefonul este aşteptat să debuteze la MWC 2020 în februarie, cu 5G la bord şi un ecran secundar ataşat cu o husă ca la V50. Camera va fi una cu modul orizontal şi cu 4 senzori.

LG pariază mult pe lansarea 5G pentru revenirea sa în relevanţă. Totuşi Samsung a înghiţit deja o parte mare din această piaţă, lăudându-se la un moment dat cu peste 50% din telefoanele 5G vândute în lume până acum. Şi LG îl are pe V50 ThinQ 5G, dar nu a apucat să ajungă în atât de multe ţări. Personal, dacă aş fi LG aş încerca să îmi dezvolt ce fac deja bine: ecranele, telefoane cu amplificatoare şi difuzoare de calitate şi acele tehnologii speciale ale camerei: zoom audio la filmare, multiple reglaje la captura video şi eventual gimmick-uri ca Macro sau fotografii "cosmice" la un alt nivel.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×