Samsung are planuri mari pentru anul viitor; Vrea să vândă 6 milioane de smartphone-uri pliabile

770 ori
<b>Samsung are planuri mari pentru anul viitor; Vrea să vândă 6 milioane de smartphone-uri pliabile </b>Un raport proaspăt sosit astăzi direct din partea publicației sud-coreene ETNews ne aduce detalii despre planurile Samsung pentru anul 2020, atunci când va pune accentul pe pliabile se pare. Descoperim pe această cale

Un raport proaspăt sosit astăzi direct din partea publicației sud-coreene ETNews ne aduce detalii despre planurile Samsung pentru anul 2020, atunci când va pune accentul pe pliabile se pare. Descoperim pe această cale faptul că Samsung își propune vânzare a 6 milioane de smartphone-uri pliabile anul viitor, semn că în perioada următoare am putea asista și la prezentarea unor noi modele.

În momentul de față avem doar un pliabil în portofoliul companiei, acela fiind Galaxy Fold care până acum s-ar fi vândut în aproximativ 500000 exemplare. Potrivit detaliilor apărute astăzi în online, Samsung ar fi purtat discuții cu divizia display referitoare la capacitatea de producție pentru aceste panouri pliabile și posibilitatea de extindere a liniilor de producție într-un viitor apropiat.

Samsung vrea să se asigure astfel că are capacitatea necesară pentru dezvoltarea unui număr mai mare de pliabile atunci când consumatorii vor începe să fie din ce în ce mai interesați de acest format de smartphone care în momentul de față nu prea atrage în special din cauza prețurilor mari asociate.

Galaxy Fold se găsește și la noi pe plan local la prețuri de aproximativ 11.999 lei, atât în variante 4G cât și 5G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×