HMD Global va participa la MWC 2018 și promite câteva surprize, inclusiv o conferință de presă

1.033 ori
<b>HMD Global va participa la MWC 2018 și promite câteva surprize, inclusiv o conferință de presă</b>Cu mare fast cei de la HMD Global participau anul trecut pentru prima dată la târgul de tehnologie MWC din Barcelona, locație unde vor reveni și acum în 2018 cu surprize noi. Confirmarea prezenței vine chiar din partea șefului departamentului

Astăzi este momentul să aflăm că HDM Global va reveni la târgul de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona, asta după ce anul trecut prezenta primele telefoane din noua epocă Nokia. Vestea că finlandezii sosesc în orașul spaniol cu ocazia acestui târg ne este adusă chiar de către șeful departamentului de produs și anume Juho Sarvikas care a dezvăluit informația chiar pe Twitter-ul său.

HMD Global

Dacă ne uităm și pe lista de expozanți de la MWC vom vedea menționată compania HMD Global, astfel că totul este bătut în cui. Pentru această ediție firma finlandeză ne promite câteva surprize, inclusiv o conferință de presă ce ar putea avea loc pe 25 sau 26 februarie.

Cel mai probabil la fața locului vom vedea variantele europene ale lui Nokia 7 și Nokia 6 (2018), dar și varianta 4G a telefonului retro Nokia 3310. Nu este însă exclus ca în Barcelona să apară pentru prima dată și Nokia 1, smartphone-ul Android Go care a avut parte de câteva leak-uri anterior. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×