Huawei Mate 10 Pro apare în noi randări, inclusiv într-o imagine promo cu un stylus inclus

1.466 ori
<b>Huawei Mate 10 Pro apare în noi randări, inclusiv într-o imagine promo cu un stylus inclus</b>Pe măsură ce ne apropiem de lansarea lui Huawei Mate 10 Pro, parcă noi și noi randări apar online. Chiar astăzi vedem un asemenea material în care terminalul este prezentat în mod inedit alături de un stylus. Nu se știe totuși cât de reală este

Mai ţineţi minte articolele în care ne tot întrebam oare când va sosi o companie care să conteste dominaţia Samsung în zona stylusurilor şi productivităţii pe Android? Ei bine, Huawei pare gata de aşa ceva judecând după materialele promo care tocmai au scăpat pe web şi care par să indice sosirea unui stylus cu Mate 10.

Huawei Mate 10 Pro

Azi l-am văzut pe Huawei Mate 10 Pro randat din nou, de această dată în varianta de culoare Blanc, care mi se pare o mică antiteză cu faptul că terminalul este gri/negru. Mai mult ne intrigă imaginea de mai sus, care prezintă lângă phablet-ul cu ecran FullView un stylus de nouă generaţie, care scrie pe o agendă. A se remarca vârful său în stil stilou, acel LED din zona superioară şi faptul că "emite" ceva.

Ar putea avea şi microfon şi difuzor, servind pentru convorbiri, cum făcea acel stylus oferit de ASUS pe vremea lui PadFone 2. Stylusul din imagine ar fi chiar un Moleskine Pen+ sau un produs similar cu el. Fie va fi oferit cu varianta Porsche Design de Mate 10, fie cu un bundle special, care va salta preţul cu cel puţin 100 de dolari sau chiar mai mult. Un Moleskine Pen+ e vândut în acest moment la suma de 199 dolari, ca parte a unui Smart Writing Set, care include şi o "Moleskine Paper Tablet".

Un lucru e sigur: aşa un stylus nu încape în vreo fantă a terminalului. Aflăm mai multe pe 16 octombrie, atunci când să lansează seria Mate 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×