UHANS Max 2: Design baban şi aproape dintr-o bucată

788 ori
<b>UHANS Max 2: Design baban şi aproape dintr-o bucată</b>Nu ştiu cum se face dar în ultima vreme am testat numai telefoane mari de la brandurile B din China. UHANS duce totuşi lucrurile în cu totul altă direcţie, cea a giganţilor mai apropiaţi de tablete, decât de telefoane. UHANS Max 2 are diagonală de..

Nu ştiu cum se face dar în ultima vreme am testat numai telefoane mari de la brandurile B din China. UHANS duce totuşi lucrurile în cu totul altă direcţie, cea a giganţilor mai apropiaţi de tablete, decât de telefoane. UHANS Max 2 are diagonală de 6.44 inch şi un corp metalic (aproape) unibody solid şi masiv.

În ciuda prezenţei răspândite a metalului, trebuie spus că sus şi jos în spate avem capace din plastic, care parcă strică uniformitatea acestui design. Evident avem de-a face cu un telefon greu de mânuit cu o singură mână, ideal de folosit în landscape apucat cu ambele mâini. Este foarte lat şi lung, dar cumva e bine construit şi nu face sacrificii care s-ar fi lăsat cu finisaj prost sau scârţâituri.

Butoanele oferă un feedback OK, aderența este bună, dar camera din spate, cea duala iese cam mult în relief. Nu aş vrea să fiu în locul celui care târăşte camera pe o masă şi zgârie tot. Max 2 măsoară 9.2 mm în grosime şi cântăreşte 245 de grame, fiind deci mult mai masiv decât Xiaomi Mi Max 2, care la aceiaşi diagonală are 7.6 mm grosime şi 211 grame.

În zona frontală acest handset are un panou 2.5D şi aş zice că surprinde prin faptul că nu are muchii chiar groase. Spatele e magnet de amprente şi grăsime, iar faţă de amprente. Rămânem cu construcţia OK, dar şi carcasa uriaşă.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×