HomTom S7 debutează cu display 18:9, cameră duală și 3 GB RAM; costă 107.99 dolari la TomTop

1.657 ori
<b>HomTom S7 debutează cu display 18:9, cameră duală și 3 GB RAM; costă 107.99 dolari la TomTop</b>Continuă lansările de terminale echipate cu display 18:9 în China, pe listă numărându-se de astăzi și modelul HomTom S7 pe care îl vedeți mai jos. Acest telefon debutează cu dotări din zona de buget și primim o cameră duală în spate

În vreme ce unele companii cu renume din zona smartphone abia fac primii pași către terminalele echipate cu panouri 18:9, firmele asiatice se află deja la al 3-lea sau chiar al 4-lea model din portofoliu cu o asemenea dotare. Este și cazul firmei HomTom care de curând a anunțat lansarea lui HomTom S7, un telefon de buget ce se remarcă în special la capitolul design.

HomTom S7

Se vinde pentru suma de numai 107.99 dolari în acest moment pe TomTop.com și printre dotările sale întâlnim un ecran HD+ de 5.5 inch, un procesor MediaTek MT6737 cu 8 nuclee tactate la 1.3 GHz, 3 GB de RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Dispune și de slot pentru carduri microSD , de suport pentru două cartele nano-SIM și de conectivitate 4G LTE care este un plus în cazul de față.

HomTom S7

Telefonul aduce și scanner de amprente, o cmaeră frontală de 8 megapixeli pentru captura selfie și în spate o cameră duală cu senzori de 13 + 2 megapixeli ce vor lucra împreună pentru obținerea de fotografii cu efect bokeh. HomTom S7 beneficiază și de sistemul de operare Android 7.0 Nougat și la interiorul carcasei vom regăsi o baterie de 2900 mAh.

Îl puteți comanda de pe TomTop.com la prețul de doar 107.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×