Elena Petrașcu, noul director al Poștei Române afirmă că tarifele pentru serviciile practicate vor crește

2.583 ori
<b>Elena Petrașcu, noul director al Poștei Române afirmă că tarifele pentru serviciile practicate vor crește </b>Aflăm astăzi din partea publicației News.ro detalii despre modificările pe care noul director al Poștei Române și anume Elena Petrașcu le va implementa în scurt timp. Prima de pe listă este modificarea tarifelor practicate la ora actuală

Un interviu realizat de către publicația News.ro ne aduce astăzi informații despre modificările pe care noul director al Poștei Române și anume Elena Petrașcu le pregătește pentru perioada următoare. Aflăm astfel că prima schimbare de pe listă este modificarea tarifelor practicate de societate în acest moment.

Aceasta a declarat că în clipa de față tarifele sunt greșite și nu se bazează pe costuri reale cum ar trebui să se întâmple de fapt. Tocmai de aceea descoperim faptul că s-a pus la cale un grup de lucru din toată țara care lucrează exact pe zona de tarifare. Interviul mai scoate la iveală dorința directorului cel nou de a întâri rolul companiei pe piață și de a analiza cu atenție relația cu integratorii.

Toate contractele și discounturile vor fi renegociate de către Poșta Română, o societate care are în plan repoziționarea pe piață. Ca informații extra, aflați că Poșta Română este deținută de statul român prin MCSI în proporție de 75% și de Fondul Proprietatea în procent de 25%. 

Sunt peste 25.000 angajați la nivel național și descoperim că în primele 6 luni ale acestui an, Poșta Română a înregistrat un profit operațional brut de 20,9 milioane de lei, cifră cu 6.6% mai mare decât rezultatele înregistrate în aceeași perioadă din 2016. Rezultatul net a fost de 17.8 milioane de lei, în creștere cu 12.5% față de situația din prima jumătate a lui 2016. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×