Tot mai mulţi producători de smartphone-uri lucrează la terminale pliabile; Iată noile nume de pe listă

1.443 ori
<b>Tot mai mulţi producători de smartphone-uri lucrează la terminale pliabile; Iată noile nume de pe listă</b>În ultima vreme se vorbește din ce în ce mai mult despre telefoanele pliabile, un asemenea model fiind pregătit și de către Samsung. Se pare că lista producătorilor ce lucrează la asemenea dispozitive este mult mai mare, fiind menționate

În ultimii ani s-a vorbit tot mai des despre telefoane flexibile, pe care să le îndoim ca guma de mestecat în mână. Realizând că nu se poate aşa ceva la nivel tehnologic încă, producătorii s-au mulţumit cu modele pliabile, precum conceptul de telefon-brățară Lenovo de acum un an sau ZTE Axon M din acest an. Acum şi alte companii au proiecte similare.

Pe lista se află Microsoft ce învie proiectul Courier dar într-un format nou, dar şi Samsung cu Galaxy X. Mai nou şi Huawei şi Oppo au proiecte de gen, pentru a nu rămâne în urmă. ZTE anunţa luna trecută un terminal numit Axon M, care aduce două display-uri unite de o zonă pliabilă. Handset-ul are două ecrane Full HD de 5.2 inch, ce pot fi unite pentru un spaţiu de vizualizare de 6.75 inch.

Huawei are în lucru propriul smartphone dual display, care ar urma să debuteze cândva înainte de finalul lui 2018. Vestea e mai mult decât speculaţie, venind de la CEO-ul Richard Yu. Oppo a aplicat între timp pentru brevete asociate unui smartphone de acelaşi tip, care ar urma să vină la anul. Samsung e probabil compania cu cele mai vechi ştate în domeniu, propunând concepte flexibile şi pliabile încă din 2014.

Deşi dacă e să ne întoarcem şi mai mult în timp in urma Nokia avea conceptul Morph expus la muzee în 2008, dar erau muuuuult prea avansat pentru acele vremuri. 2018 se anunţă anul flexibilităţii, sau măcar al pliabilităţii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×