Honor 20 Pro se lasă admirat într-o primă randare; Are o cameră periscop pentru zoom exact ca P30 Pro

1.401 ori
<b>Honor 20 Pro se lasă admirat într-o primă randare; Are o cameră periscop pentru zoom exact ca P30 Pro</b>Ultimele vești referitoare la Honor 20 ajunse online ne dezvăluiau pe lângă data lansării () și faptul că vom vedea prezentată o serie de terminale mai degrabă și nu un singur device. Pe lângă versiunea standard pe care am

Ultimele vești referitoare la Honor 20 ajunse online ne dezvăluiau pe lângă data lansării (21 mai) și faptul că vom vedea prezentată o serie de terminale mai degrabă și nu un singur device. Pe lângă versiunea standard pe care am mai văzut-o în unele randări, va exista și un model Honor 20 Lite, respectiv un Honor 20 Pro. Acesta din urmă își dezvăluie astăzi design-ul prin intermediul unei randări destul de credibile.

Honor 20 Pro

Imaginea este foarte detaliată și vine de pe Weibo dezvăluind un setup de cameră foto similar celui văzut pe Huawei P30 Pro, cu mici schimbări la nivel de așezare. În modulul alungit vedem rând pe rând camera periscop pentru zoom, senzorul principal care aparent ar avea 48 megapixeli, pe cel secundar ultrawide de 16 sau 20 megapixeli și un senzor foarte redus ca dimensiune, cel Time of Flight.

Ținând cont de prezența periscopului atunci vom avea parte aici de zoom optic 5x, hibrid 10x și digital 50x fix precum se întâmplă pe Huawei P30 Pro. Dispare din ecuație aportul celor de la Leica pe Honor 20 Pro și la fel și logo-ul asociat. Noul telefon din seria Honor este așteptat cu 6 sau 8 GB RAM, ecran de 6+ inch cu decupaj picătură și cu un CPU Kirin 980 la bord.

Mai avem o lună până la debutul din Londra, timp în care vom afla cu siguranță și alte detalii despre device. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×