Oppo R19 se afișează într-o serie de fotografii reale cu o cameră selfie periscop la bord

823 ori
<b>Oppo R19 se afișează într-o serie de fotografii reale cu o cameră selfie periscop la bord</b>Deși mecanismul de cameră periscop nu s-a dovedit a fi cea mai bună soluție pentru a renunța la decupaje în ecran, producători precum Oppo insistă pe asemenea soluții după cum descoperim astăzi. Prin intermediul tânărului

Deși mecanismul de cameră periscop nu s-a dovedit a fi cea mai bună soluție pentru a renunța la decupaje în ecran, producători precum Oppo insistă pe asemenea soluții după cum descoperim astăzi. Prin intermediul tânărului leaker numit Ishan Agarwal putem vedea astăzi o serie de fotografii reale ale unui viitor smartphone pregătit de Oppo ce ar putea debuta sub denumirea de Oppo R19 sau Oppo F11.

Oppo R19

Pe seama acestor imagini facem cunoștiință cu un nou smartphone ce renunță la decupaje în ecran, unul care va face parte din categoria mid-range din punct de vedere al dotărilor. Se adoptă un mecanism periscop pentru camera frontală și cu toate că rolul acestuia este de a contribui la maximizarea raportului corp-ecran, din fotografii nu pare că se întâmplă tocmai așa.

Oppo R19

Avem parte de o "bărbie" cu adevărat generoasă în zona superioară și nici marginile laterale sau cea de sus nu sunt chiar înguste precum ne așteptam. O cameră duală se află plasată central în spate, iar puțin mai jos vedem și scannerul de amprente fizic ce adoptă o formă ovală.

Nu se cunosc detalii legate de prețul acestui telefon și nici despre dotările oferite la pachet, dar curând ar trebui să vedem leak-uri noi care să dezvăluie aceste informații. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×