Huawei P30 se lasă admirat în randări detaliate! Are cameră triplă și decupaj "picătură"

3.224 ori
<b>Huawei P30 se lasă admirat în randări detaliate! Are cameră triplă și decupaj "picătură"</b>Din partea lui @onleaks primim astăzi o serie de randări detaliate pentru smartphone-ul Huawei P30, dispozitiv cu mari șanse de debut în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2019 din Barcelona. Acesta a pus mâna pe

Din partea lui @onleaks primim astăzi o serie de randări detaliate pentru smartphone-ul Huawei P30, dispozitiv cu mari șanse de debut în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2019 din Barcelona. Acesta a pus mâna pe scheme CAD din fabrică ale terminalului, iar acum ne dezvăluie reprezentări 3D, dar și un clip video în care vedem smartphone-ul întors pe toate părțile.

Huawei P30

Ei bine, după cum se paote observa la prima vedere telefonul pare a deveni ceva mai pătrățos comparativ cu Huawei P20. Avem un panou frontal cu muchii înguste stânga și dreapta, o margine mai generoasă jos, respectiv un decupaj "picătură" în zona superioară ce găzduiește camera frontală.

În spate se remarcă pentru început camera triplă plasată vertical în colțul din stânga, senzorii fiind integrați într-un singur modul, iar sub acesta regăsindu-se bliț-ul LED. Huawei P30 are un panou spate din sticlă și vedem aceeași textură folosită de către Huawei și la modelul Mate 20 Pro. Nici urmă de scanner de amprente aici pentru că va fi integrat în ecran aparent.

Un detaliu ce se păstrează de la Mate 20 Pro sunt și butoanele de volum, respectiv cel power colorate în nuanțe diferite. Vestea bună este că jack-ul audio rămâne la posturi și la bază vedem și portul USB Type-C. Noul smartphone va măsura 149.1 x 71.4 x 7.5 mm în grosime, cu precizarea că în zona camerei foto grosimea ajunge la 9.3 mm - deci o protuberanță destul de serioasă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×