Honor programează un eveniment pe data de 30 august, zi în care ar putea debuta Honor Note 10

717 ori
<b>Honor programează un eveniment pe data de 30 august, zi în care ar putea debuta Honor Note 10</b>După ce anterior aflam faptul că japonezii de la Sony au un eveniment programat pentru data de 30 august în cadrul IFA 2018, iată că acum și cei de la Huawei dezvăluie detalii despre conferința ce va avea loc fix în aceeași zi precum

De curând am aflat faptul că japonezii de la Sony au programat deja un eveniment pentru data de 30 august în Berlin, acolo unde are loc conferința prin care compania va dezvălui produsele ce vor fi expuse la standul din cadrul târgului IFA 2018. Acolo ar putea debuta smartphone-ul Xperia XZ3, iar acum descoperim că show-ul german ar putea fi și locul în care îl vom vedea pe uriașul Huawei Honor Note 10.

În aceeași zi de 30 august și brandul Honor are programat un eveniment în Berlin, fiind dezvăluită și o invitație oficială de presă pe care o puteți vedea mai sus. Nu se face referire clară la modelul Honor Note 10, dar remarcăm mențiunea că dispozitivul cel nou va fi incredibil de rapid și inteligent.

Probabil se face aluzie aici la cipset-ul Kirin 970 însoțit de 8 GB RAM și de soluția GPU Turbo menită să îmbunătățească performanțele grafice, dar și la aplicațiile AI pe care telefonul le va aduce la bord. Printre alte dotări vehiculate ale acestui dispozitiv mai avem ecranul FHD+ de 6.9 inch și mega bateria de 6000 mAh.

Cât despre Mate 20, așteptați-vă ca acesta să debuteze ulterior undeva prin luna octombrie cu Android P la bord. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×