Sony Xperia XZ3 ar putea debuta pe 30 august, în cadrul conferinţei Sony de la IFA 2018

2.802 ori
<b>Sony Xperia XZ3 ar putea debuta pe 30 august, în cadrul conferinţei Sony de la IFA 2018</b>Cu pași repezi ne apropiem de târgul de tehnologie IFA 2018 din Berlin, acolo unde Sony are de gând să prezinte noi dispozitive mobile. Aflăm astăzi faptul că firma japoneză este prima care anunță un eveniment de presă pentru acest show

Sony este prima companie care confirmă un eveniment în cadrul conferinţei IFA 2018, pentru dată de 30 august. Acolo au şanse mari să debuteze telefoanele Sony Xperia XZ3 şi Xperia XZ3 Premium, care au scăpat de câteva ori în această vară.

Evenimentul a fost confirmat pentru ora locală 13:00 şi cu puţin noroc o să avem şi noi un trimis acolo. Judecând după ce ne-a oferit Xperia XZ2, dar şi varianta să Premium, aşteptăm un terminal din sticlă şi metal, foarte curbat, cu camere duale (inclusiv în faţă) şi un corp un pic mai greu decât media. Ecranul va fi iarăşi 18:9, iar la interior avem un procesor Snapdragon 845, plus 6 GB RAM şi 128 GB stocare.

O baterie de 3240 mAh a apărut la rândul său în ecuaţie, conform zvonurilor. Mai inedit este că Android 9.0 va fi preinstalat pe terminalul nou Xperia XZ3. Sony nu e străină de premiere de gen, pentru că şi Xperia XZ1 şi Xperia XZ1 Compact au fost primele telefoane cu Oreo preinstalat. E totuşi cam bizar să lansezi un Xperia XZ2 la început de an XZ2 Premium prin aprilie, iar în august să vii deja cu succesorul.

Evident un anunţ nu înseamnă şi punere în vânzare, deci am putea aştepta până în octombrie sau noiembrie pentru disponibilitate. XZ3 ar avea un ecran de 5.7 inch, o cameră duală de 19 MP + 12 MP şi ar urma să vină cu o talie de 10.1 mm şi greutate de 183 de grame. Aşteptam scăpări pe parcursul lunii august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×