Xiaomi are programat un eveniment pe data de 24 iulie în Spania; Xiaomi Mi A2 ar putea fi vedeta

1.660 ori
<b>Xiaomi are programat un eveniment pe data de 24 iulie în Spania; Xiaomi Mi A2 ar putea fi vedeta</b>Astăzi cei de la Xiaomi anunță un eveniment special ce va avea loc pe data de 24 iulie în Spania, fiind promovată o lansare globală de produs ceea ce ne duce cu gândul la nimeni altul decât Xiaomi Mi A2. Se vorbește de multă vreme

De multă vreme se tot vorbește despre Xiaomi Mi A2, un nou telefon cu Android One la bord ce va fi bazat pe varianta Mi 6X pe care Xiaomi o vinde în China cu ROM-ul MIUI aplicat peste. După o lungă așteptare se pare că în sfârșit acest dispozitiv va fi lansat oficial după cum ne indică o invitație sosită chiar astăzi în online.

Este menționată data de 24 iulie aici și observăm faptul că se face referire la o lansare globală de produs, mențiune care ne duce din start cu gândul la Xiaomi Mi A2. Evenimentul va avea loc în Spania acolo unde compania chineză se află oficial de câteva luni bune și unde noul telefon ar putea fi disponibil în premieră în ziua anunțului oficial.

De la Mi A2 așteptăm un ecran de 6 inch cu rezoluție FHD+ și aspect 18:9, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660, 4 sau 6 GB de RAM și o cameră duală în spate. Telefonul va avea și scanner de amprente, iar potrivit ultimelor speculații, acesta va sosi în următoarele variante de culoare: auriu, albastru și negru. Prețul estimat este de sub 300 euro. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×