Honor va lansa un telefon 5G în trimestrul 4 2019, conform preşedintelui filialei Huawei

489 ori
<b>Honor va lansa un telefon 5G în trimestrul 4 2019, conform preşedintelui filialei Huawei</b>Ieri a fost o zi mare pentru brandul Honor, o ramură externalizată din Huawei. A lansat telefoanele Honor 9X şi Honor 9X Pro, brăţara Honor Band 5, plus un laptop. În cadrul evenimentului am avut şi ceva promisiuni şi planuri

Ieri a fost o zi mare pentru brandul Honor, o ramură externalizată din Huawei. A lansat telefoanele Honor 9X şi Honor 9X Pro, brăţara Band 5, plus un laptop. În cadrul evenimentului am avut şi ceva promisiuni şi planuri de viitor, inclusiv în zona 5G. Preşedintele Honor, Zhao Ming a declarat cu ceva vreme în urmă că până la final de an brandul său va lansa un telefon 5G. 

Această declaraţie a fost întărită într-un interviu acordat după lansarea lui Honor 9X. Acolo acelaşi oficial a confirmat că vom vedea un telefon Honor 5G anunţat în trimestrul 4 al acestui an. În general brandul lansează produse experimentale pe final de an şi mă gândesc la View 20 şi telefoanele Honor Magic.

Handsetul cel nou ar fi deja în faza de teste şi dezvoltarea sa se apropie de final. În acest an se vor lansa servicii 5G în China, iar Honor vrea să fie activă pe piaţă. Aşa cum era lesne de ghicit, noul telefon va veni cu un modem 5G cu cipul Balong 5000, care poate atinge viteze de până la 4.6 Gbps în banda principală de frecvenţe şi 6.5 Gbps în banda de frecvenţă înaltă.

Acest cip este primul model single core cu suport multi mode 5G şi vine cu litografie de 7 nm. Suportă şi reţele 4G, 3G şi 2G. A fost şi primul din industrie care a ajuns la valoarea maximă de download 5G. Modemul era anunţat la început de an la o conferinţă în Beijing şi deja a fost inclus pe Huawei Mate X şi pe Huawei Mate 20X versiunea 5G.

Dacă ar fi să ghicesc pe ce model va sosi, aş paria pe un View 30, sau poate chiar pe un pliabil.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×