Honor are planuri mari de viitor; Speră să ajungă pe locul 4 în topul celor mai mari producători smartphone

886 ori
<b>Honor are planuri mari de viitor; Speră să ajungă pe locul 4 în topul celor mai mari producători smartphone</b>În ultima vreme am văzut că și sub-brandul Honor al celor de la Huawei se descurcă tare bine pe piață, reușind să aducă produse cu adevărat interesante pentru public, atât în zona mid-range cât și high-end. Honor este de scurt timp

În ultima vreme am văzut că și sub-brandul Honor al celor de la Huawei se descurcă tare bine pe piață, reușind să aducă produse cu adevărat interesante pentru public, atât în zona mid-range cât și high-end. Honor este de scurt timp prezent pe cale oficială și la noi în țară, având deja încheiate parteneriate importante cu retaileri sau operatori din România precum eMAG, respectiv Orange. 

Astăzi aflăm ce planuri de viitor are Huawei pentru această divizie și asta ca urmare a unei conferințe de presă organizată la comun de către cele două părți. Ei bine, începem cu Huawei și descoperim că aceștia vor ca pânâ la final de an 2019 să îi depășească pe cei de la Samsung și într-un final să le fure coroana de lider pe care o dețin încă din 2012.

Cât despre Honor, țelul este de a urca acest brand pe locul 4 global în topul celor mai mari producători smartphone din lume. Nu avem un timeline exact pentru când se așteaptă Huawei la această realizare, dar ținând cont de evoluția spectaculoasă înregistrată în ultimul an nu suntem prea departe de această schimbare de clasament.

În altă ordine de idei, Huawei vrea ca Honor să ocupe și locul 2 în topul producătorilor smartphone din China pe viitor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×