Samsung Galaxy Note 10 ar aduce o cameră telephoto îmbunătățită; Aflăm despre ce este vorba

816 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 ar aduce o cameră telephoto îmbunătățită; Aflăm despre ce este vorba</b>Zilele trecute au adus și detalii despre dotările smartphone-urilor Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+, phablet-uri pe care le așteptăm lansate oficial peste fix 2 săptămâni din acest moment. Am aflat multe despre noile device-uri

Zilele trecute au adus și detalii despre dotările smartphone-urilor Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+, phablet-uri pe care le așteptăm lansate oficial peste fix 2 săptămâni din acest moment. Am aflat multe despre noile device-uri în ultima vreme, iar chiar azi de dimineață le-am văzut comparate din punct de vedere al dimensiunilor prin intermediul unor fotografii de machete.

Acum descoperim și vești despre setup-ul foto, mai precis despre upgrade-urile pe care Samsung le-a pregătit la nivel de captură foto cu zoom. Astfel aflăm că senzorul telephoto cu pricina va avea o diafragmă cu deschidere f/2.1, în vreme ce până acum sud-coreenii au inclus camere zoom cu deschidere f/2.4.

Ce înseamnă asta este că vom vedea îmbunătățiri la capitolul fotografiere low-light în modul zoom optic 2x, dar și posibilitatea de utiliza Night Mode folosind senzorul telephoto. Altă informație dezvăluită astăzi este aceea că senzorul selfie va primi la rândul său suport pentru modul de captură Night. Mai adăugăm și informația potrivit căreia senzorul principal din spate va oferi o diafragmă cu deschidere în 3 trepte și avem iată un setup foto tare promițător.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×