HP şi Microsoft ar lucra la un nou telefon cu Windows 10 Mobile destinat consumatorilor

1.418 ori
<b>HP şi Microsoft ar lucra la un nou telefon cu Windows 10 Mobile destinat consumatorilor</b>Potrivit unui raport recent ajuns în mediul online, se pare că HP și Microsoft plănuiesc lansarea unui nou smartphone cu Windows 10 Mobile la bord. DUpă cum bine știți, Elite X3 este ultimul model lansat de către HP pe piață ce folosește acest sistem de

2017 va fi anul lui Surface Phone sau anul închiderii lui Windows 10 Mobile, oricât ar încerca Microsoft să ne convingă de contrariu. O amânare a lui Surface Phone până în 2018 ar fi fatală, dar până atunci mai vedem şi producători hardware care riscă şi decid să mai lanseze câte un handset cu Windows 10/ Windows 10 Mobile. HP se numără printre ei.

Se pare că HP lucrează împreună cu Microsoft la un nou smartphone Windows 10 Mobile, care ar urma să debuteze în februarie anul viitor, posibil la MWC 2017. La drept vorbind HP Elite x3 era un device excelent şi are probabil designul cel mai atractiv din tot universul Win 10 Mobile. Handsetul împlineşte un an în primăvara viitoare, deci e cazul pentru un succesor.

Totuşi, în vreme ce Elite x3 era un model enterprise/business, proiectul cel nou ar trebui să ne aducă un device pentru consumatorul de rând. Nu e exclus ca el să inaugureze şi Continuum 2.0, care va veni odată cu actualizarea la Redstone 2/Windows 10 Creators Update de anul viitor. Iar HP ar putea fi contractată să producă şi modelul Surface Phone, dacă totul merge bne.

Despre telefonul de mai sus nu ştim mare lucru, deci aşteptăm scăpările de început de 2017.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×