Produse evoMAG.ro

HP TouchPad sosește În iunie; webOS sosește pe PC-uri la final de an

Autor:  | Publicat în:  HP 1.231 ori
<b>HP TouchPad sosește În iunie; webOS sosește pe PC-uri la final de an</b>în cadrul unui discurs oficial ținut recent, CEO-ul HP Leo Apotheker a anunțat că tableta HP TouchPad va sosi pe piață în luna iunie a acestui an. în plus, oficialul a mai declarat că platforma webOS va sosi pe PC-uri către finalul acestui an,...

în cadrul unui discurs oficial ținut recent, CEO-ul HP Leo Apotheker a anunțat că tableta HP TouchPad va sosi pe piață în luna iunie a acestui an. în plus, oficialul a mai declarat că platforma webOS va sosi pe PC-uri către finalul acestui an, în fază beta.

Pe Windows, OS-ul va rula din browser, insa nu ni s-au dezvaluit mai multe detalii. în ce privește lansarea tabletei HP, terminalul este mai degrabă unul destinat mediilor enterprise/corporate, iar designul sau este foarte similar cu cel al lui Apple iPad.

HP TouchPad vine cu un ecran de 9.7 inch, cu rezoluție de 768 x 1024 pixeli, o baterie de 6300 mAh, un procesor dual core de 1.2 GHz, plus o cameră de 1.3 megapixeli pentru videoconvorbiri. Aveți la dispoziție 32GB memorie internă, suport pentru conectivitate WiFi 802.11 b/g/n, accelerometru, giroscop și busola digitală.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×