HP TouchPad sosește În iunie; webOS sosește pe PC-uri la final de an

1.341 ori
<b>HP TouchPad sosește În iunie; webOS sosește pe PC-uri la final de an</b>în cadrul unui discurs oficial ținut recent, CEO-ul HP Leo Apotheker a anunțat că tableta HP TouchPad va sosi pe piață în luna iunie a acestui an. în plus, oficialul a mai declarat că platforma webOS va sosi pe PC-uri către finalul acestui an,...

în cadrul unui discurs oficial ținut recent, CEO-ul HP Leo Apotheker a anunțat că tableta HP TouchPad va sosi pe piață în luna iunie a acestui an. în plus, oficialul a mai declarat că platforma webOS va sosi pe PC-uri către finalul acestui an, în fază beta.

Pe Windows, OS-ul va rula din browser, insa nu ni s-au dezvaluit mai multe detalii. în ce privește lansarea tabletei HP, terminalul este mai degrabă unul destinat mediilor enterprise/corporate, iar designul sau este foarte similar cu cel al lui Apple iPad.

HP TouchPad vine cu un ecran de 9.7 inch, cu rezoluție de 768 x 1024 pixeli, o baterie de 6300 mAh, un procesor dual core de 1.2 GHz, plus o cameră de 1.3 megapixeli pentru videoconvorbiri. Aveți la dispoziție 32GB memorie internă, suport pentru conectivitate WiFi 802.11 b/g/n, accelerometru, giroscop și busola digitală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×