iPad 2 rupt În două și transformat În cenușă Într-un nou episod Will It Blend (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.712 ori
<b>iPad 2 rupt În două și transformat În cenușă Într-un nou episod Will It Blend (Video)</b>Dacă nu știați, ei bine aflați că există o serie de episoade numită "Will It Blend", care are ca scop promovarea unor mixere industriale care au proprietatea de a fărâmița ORICE. Acest "orice" include atât pucuri de hockey, cât și mingi de...

Dacă nu știați, ei bine aflați că există o serie de episoade numită "Will It Blend", care are ca scop promovarea unor mixere industriale care au proprietatea de a fărâmița ORICE. Acest "orice" include atât pucuri de hockey, cât și mingi de baseball, iPhone-uri, PSP-uri și mai nou și iPad 2. Dacă inițial am crezut că tableta nu va încăpea în mixer, ei bine și această problemă a fost rezolvată.

Gazda emisiunii, Tom, conversează cu un fals Steve Jobs, care își joacă destul de bine rolul, promițând că iPad 2 este imposibil de distrus de către mixerele Blendtec. După ce tableta este îndoită și ruptă în două, apoi transformată în cenușă, falsul Jobs este clar dezamăgit, iar Tom primește un apel de la un misterios "Bill", care îl felicită că a distrus iPad-ul.

Această serie de virale a cunoscut succesul după ce a distrus pe rând gadgeturile cele mai faimoase ale momentului și suntem siguri că Apple nu are nevoie de promovare, dar mixerele da, mai ales în acest mod amuzant.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×