CEO-ul HP are așteptări mari de la viitoarele tablete și smartphone-uri

1.324 ori
<b>CEO-ul HP are așteptări mari de la viitoarele tablete și smartphone-uri</b>într-un discurs recent, CEO-ul HP, Leo Apotheker și-a declarat intenția de a ieși învingător din bătălia de pe piața tabletelor și smartphone-urilor. Mesajul principal al discursului său a fost faptul că HP se va axa foarte mult pe soluții...

într-un discurs recent, CEO-ul HP, Leo Apotheker și-a declarat intenția de a ieși învingător din bătălia de pe piața tabletelor și smartphone-urilor. Mesajul principal al discursului său a fost faptul că HP se va axa foarte mult pe soluții cloud în viitor.

Gigantul producător de PC-uri va oferi utilizatorilor servicii și soluții cloud, software și terminale conectate, care vor domina mediul enterprise și nu numai. La această oră HP este cel mai prolific brand la capitolul vânzări de computere și imprimante, astfel că în fiecare secundă compania americană vinde 2 imprimante și 2 PC-uri.

Intenția lui Apotheker este să atingă o performanță similară pe piața tabletelor și smartphone-urilor, asta dacă Android și Apple au mai lăsat loc de competiție. Noile handseturi Pre și tableta TouchPad sunt produse atractive, deși unii ar putea spune că tableta seamănă destul mult cu Apple iPad, având aceeași diagonală, același design și dimensiuni.

Rămâne de văzut dacă WebOS 3.0 va fi la fel de apreciat că Android 3.0 Honeycomb sau iOS 4.3, sau dacă TouchPad va reuși să egaleze succesul lui iPad 2, care a vândut peste 1 milion de unități în nici o săptămână.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×