Tableta HTC de 10 inch și Samsung Galaxy Tab de 8.9 inch, confirmate de un retailer american

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.684 ori
<b>Tableta HTC de 10 inch și Samsung Galaxy Tab de 8.9 inch, confirmate de un retailer american</b>Staples este un celebru lanț de magazine din SUA, care de această dată ne oferă vești bune despre viitoarele tablete pe care le vom vedea în acest an. Astfel, o listă de produse a magazinului include atât un model necunoscut HTC cu diagonală de...

Staples este un celebru lanț de magazine din SUA, care de această dată ne oferă vești bune despre viitoarele tablete pe care le vom vedea în acest an. Astfel, o listă de produse a magazinului include atât un model necunoscut HTC cu diagonală de 10 inch, cât și un Galaxy Tab de 8.9 inch, pe care îl așteptăm săptămâna viitoare la CTIA 2011.

Misterioasă tabletă HTC ar putea fi modelul EVO despre care am tot auzit în ultima vreme, iar lista celor de la Staples mai include și tablete Acer, Toshiba și Dell de 10 inch, toate cu Android 3.0 Honeycomb la bord. Vă reamintim că am asistat la prezentarea oficială a unei tablete HTC de 7 inch, Flyer la MWC în Barcelona, deci nu este vorba despre acest terminal în lista menționată mai sus.

Ne miră și faptul că HP are două tablete webOS listate, în vreme ce știm doar că modelul TouchPad are diagonala de 10 inch și rulează acest OS, în vreme ce o variantă de 7 inch nu a fost anunțată încă. Să fie toate aceste produse lansate săptămâna viitoare la CTIA în SUA?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×