HTC 10 apare într-un clip promoţional cu iz oficial, scăpat pe web înainte de lansarea de mâine (Video)

1.406 ori
<b>HTC 10 apare într-un clip promoţional cu iz oficial, scăpat pe web înainte de lansarea de mâine (Video)</b>Flagship-ul HTC 10 apare într-un clip oficial cu doar 24 ore înainte de lansarea sa oficială. Pe parcursul clipului de 50 secunde vedem design-ului noului produs din mai toate unghiurile, terminalul urmând a sosi într-un corp unibody metalic ce la prima

Cea mai mare scăpare pe care o poate avea un telefon nelansat încă e probabil un preview de vreo 5 minute în care îi vedem toate trăsăturile de design şi interfaţa. Pe locul 2 ar fi un clip oficial de prezentare şi fix asta primeşte HTC 10 azi, prin intermediul unei scăpări, pe care o vedem mai jos.

Respectivul video durează 50 de secunde şi ne oferă o privire clară asupra designului noului flagship, confirmând practic tot ce ştiam deja, inclusiv din leakul de azi. Vedem şi variantele de culoare ale lui HTC 10, adică argintiu, auriu şi negru, dar şi portul USB Type C şi difuzorul din zona inferioară. Se remarcă şi camera principală ce iese uşor în relief şi are lângă ea blitzul şi telmetrul laser.  Aceasta camera ar avea o rezolutie de 12 MP si tehnologie Ultrapixel.

Clipul porneşte cu telefonul fiind şlefuit dintr-un bloc de metal şi apoi apar şi acele muchii lucioase şi late, dar şi uşor înclinate, care vor fi trademark pentru acest model. Terminalul are spatele curbat şi vedem o secundă sau două şi interfaţa sa cea nouă. HTC 10 debutează mâine, pe 12 aprilie, după o lungă, lungă serie de teasere şi scurgeri de informaţii.

În acelaşi clip se observă şi camera frontală cea generoasă, care ar sosi cu stabilizare, dar şi difuzorul pentru convorbiri, de mari dimensiuni. Vom afla mai multe detalii mâine şi mă aştept ca HTC să scoată de pe YouTube acest clip cât de curând.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×