Flagship-ul HTC 10 este fotografiat în Vietnam cu două săptămâni înainte de lansarea oficială

1.522 ori
<b>Flagship-ul HTC 10 este fotografiat în Vietnam cu două săptămâni înainte de lansarea oficială</b>Pentru data de 12 aprilie HTC ne pregătește&nbsp;un eveniment grandios pentru lansarea noului flagship care aparent va fi numit &icirc;ntr-un mod simplist - HTC 10. Telefonul &icirc;n cauză tocmai ce a fost fotografia &icirc;n Vietnam, fiind vorba...

Pentru data de 12 aprilie HTC ne pregătește un eveniment grandios pentru lansarea noului flagship care aparent va fi numit într-un mod simplist - HTC 10. Telefonul în cauză tocmai ce a fost fotografia în Vietnam, fiind vorba despre versiunea de culoare albă ce ne permite să observăm mai bine design-ul adoptat de către companie.

Vedem un senzor frontal generos ca dimensiuni, display-ul de 5 inch cu rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli) și butonul home cu scanner de amprente. Se renunță aici la utilizarea logo-ului pe partea frontală, dar în același timp și la celebrele difuzoare stereo ce au popularizat seria One în trecut.

Totodată, telefonul de față este așteptat să ne aducă un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Se pare că senzorul foto principal de 12 megapixeli se bazează pe tehnologia UltraPixel, fiind însoțit și de un bliț dual-tone.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×