[UPDATE: Se reia procesul de update] HTC 10 are sistată actualizarea la Android Oreo; update-ul nu ar fi fost finalizat

2.230 ori
<b>[UPDATE: Se reia procesul de update] HTC 10 are sistată actualizarea la Android Oreo; update-ul nu ar fi fost finalizat</b>Încă de săptămâna trecută cei de la HTC au început actualizarea smartphone-ului HTC 10 la Android Oreo, dar spre mirarea tuturor compania taiwaneză decide să sisteze procesul de update. Cauza o constituie un bug major

UPDATE 18-01-2018: HTC a reluat procesul de actualizare pentru HTC 10 la Android Oreo. Apar și confirmări ale sosirii update-ului pe plan local după cum ne anunță cititorul nostru, Gabriel Șargu.

HTC 10 OREO

În cursul săptămânii trecute cei de la HTC au început să actualizeze terminalele HTC 10 la Android Oreo, dar bucuria utilizatorilor a fost de scurtă durată pentru că s-au descoperit bug-uri serioase în software. Acest lucru i-a îndemnat pe taiwanezi să sisteze procesul, pachetul software fiind chiar eliminat de pe site-ul oficial al companiei din SUA. Se afirmă chiar faptul că actualizarea nu ar fi fost finalizată, de aici și problemele majore.

HTC 10

Cei care au reușit să instaleze Oreo au remarcat un consum exagerat de energie, dar și alte bug-uri majore. La prima vedere pare că update-ul nu era gata pentru prime-time și nu este singura situație de genul despre care am aflat în ultima perioadă, pentru că și cei de la Xiaomi au comis-o prin lansarea lui Oreo cu bug-uri la pachet pentru Xiaomi Mi A1.

Chinezii au decis la rândul lor să pună actualizarea în standby până la repararea problemelor și probabil așa se întâmplă și în cazul HTC. Să sperăm că totul se va rezolva rapid!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×