În mod surprinzător, Nokia 6 (2018) primește actualizarea la Android Oreo de la primul boot

1.944 ori
<b>În mod surprinzător, Nokia 6 (2018) primește actualizarea la Android Oreo de la primul boot</b>Deși a fost anunțat oficial cu Android 7.1 Nougat la bord, în mod surprinzător smartphone-ul Nokia 6 (2018) primește actualizarea la Android Oreo chiar de la primul boot după cum o demonstrează câteva recenzii din China

Update-urile rapide la cele mai noi versiuni Android le vedem în general pentru smartphone-urile din portofoliul Google, dar astăzi avem parte de o excepție. În mod surprinzător handset-ul Nokia 6 (2018), cel anunțat oficial cu doar două zile în urmă cu Android 7.1.1 Nougat la pachet a primit deja actualizarea la Android 8.0 Oreo și asta chiar de la primul boot realizat de cumpărători după cum vedeți în clipul de mai jos.

Multiple din China au scos la iveală această informație și în materialul video postat de către canalul de YouTube GadgetView (posibil ca prezentarea să aparțină altui youtuber) în care vedem clar la minutul 2:20 faptul că telefonul cu numele de cod TA-1054 rulează sistemul din operare Android 8.0.0 Oreo.

Este o veste de-a dreptul inedită ca un telefon să primească încă de la unboxing cel mai nou release Android disponibil pe piață, unde mai punem și faptul că vorbim aici despre Nokia, o companie ce a revenit în piață de aproximativ un an. Așteptăm acum ca Nokia 6 (2018) să ajungă eventual și la nivel global, asta pentru că momentan el este disponibil doar în China.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×