[UPDATE 21:19 16.11.2017] - HTC U11 a început să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo, avem confirmări din Taiwan

1.697 ori
<b>[UPDATE 21:19 16.11.2017] - HTC U11 a început să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo, avem confirmări din Taiwan</b>La finalul lunii trecute scriam că HTC U11 este pe ultima sută de metri înainte de a primi Android 8.0 Oreo. Şi asta pentru că softul era în fazele finale de dezvoltare, iar azi aflăm că flagship-ul HTC pe anul curent a început să primească Androidul cel

La finalul lunii trecute scriamHTC U11 este pe ultima sută de metri înainte de a primi Android 8.0 Oreo. Şi asta pentru că softul era în fazele finale de dezvoltare, iar azi aflăm că flagship-ul HTC pe anul curent a început să primească Androidul cel mai nou, cel puţin în Taiwan pentru început.

Era de aşteptat să vedem un rollout în Taiwan întâi, aceasta fiind patria HTC şi era de aşteptat ca HTC să fie promptă cu actualizările după ce a avut o parte din echipa sa preluată de către Google. Totuşi trebuie să recunoaştem că Sony s-a mişcat mai repede, oferind Oreo ceva mai rapid pe Xperia-uri. Actualizarea la Oreo s-a făcut în Taiwan via OTA, iar pachetul software ocupa 1.33 GB.

HTC U11 a început să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo, avem confirmări din Taiwan

Vine împreună cu software patch-ul 2.31.709.1 şi cu cele mai noi security fix-uri. În Taiwan clienţii au primit şi activarea funcţiei Voice Over WiFi printr-un operator local. Se pare că Oreo nu face schimbări radicale pe HTC U11 la nivel vizual şi mă aştept ca anumite elemente nici să nu apară. Spre exemplu pe Xperia XZ1 testat de noi recent nu apărea noul design pentru zona de Setări (mai puţine categorii) şi nici funcţia Picture in Picture.

HTC U11 a debutat cu Android 7.1 Nougat la bord şi cu cel mai nou HTC Sense. Oreo ar trebui să îi aducă drept extra-uri un timp mai rapid de bootare, resetare şi setup iniţial, notification dots, auto fill pentru câmpuri (parole), selecţie inteligenta de text, un Google Assistant mai deştept şi un nou look pentru playerul muzical afişat în zona dropdown.

Mă aştept ca în câteva zile să ajungă şi la noi Oreo pe HTC U11. Teoretic următoarele telefoane la rând pentru actualizare sunt HTC U Ultra şi HTC 10.

[UPDATE 21:19 16.11.2017] - Actualizarea a ajuns și în România, confirmarea o găsim în postarea de pe Facebook a lui Radu Neagu de la Cavaleria. Iată și captura de ecran:

HTC U11 a început să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo și în România

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×