Huawei Mate 9 este actualizat la Android Oreo și în România; update-ul vine la nici o lună de la anunțul oficial

2.323 ori
<b>Huawei Mate 9 este actualizat la Android Oreo și în România; update-ul vine la nici o lună de la anunțul oficial</b>Direct de pe grupul Mobilissimo de Facebook aflăm astăzi că phablet-ul Huawei Mate 9 a început să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo și pe plan local, fiind vorba despre un release major cu dimensiunea de 2.5 GB pe care

Pe data de 7 decembrie vă informam că cei de la Huawei au dat startul actualizării la Android Oreo pentru phablet-ul Mate 9 în China, release care de astăzi se livrează și pe plan local. Suntem informați de acest detaliu chiar pe grupul Mobilissimo de Facebook (puteți da join aici), acolo unde au fost postate și câteva capturi de ecran cu lista de noutăți pe care le primim odată cu actualizarea telefonului.

Huawei Mate 9

Update-ul vine într-un pachet destul de generos de 2,50 GB motiv pentru care e recomandat să folosiți o conexiune Wi-Fi și să aveți bateria încărcată complet pentru a purcede la instalare. Printre funcțiile introduse se numără și posibilitatea de a apăsa lung iconițele de pe ecran pentru a afișa un meniu de comenzi rapide, aceasta fiind o alternativă software la 3D Touch și alte tehnologii similare.

Se aduce și Emotion UI 8.0 alături, iar din câte am aflat anterior, actualizarea de aici include și modul Projection prin care putem conecta telefonul la un monitor și beneficia de o interfață în stil desktop. Avem și modul Picture in Picture, cât și elemente de design actualizate. Puteți verifica disponibilitatea update-ului la Oreo pentru telefonul vostru Mate 9 din meniul de setări!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×