HTC 10 şi HTC Vive primesc distincţii în cadrul Premiilor EISA: smartphone-ul avansat al momentului pe plan european și cel mai bun headset VR

1.044 ori
<b>HTC 10 şi HTC Vive primesc distincţii în cadrul Premiilor EISA: smartphone-ul avansat al momentului pe plan european și cel mai bun headset VR</b>Nu doar Huawei P9 a fost premiat de către EISA, ci și alte telefoane ale anului 2016, cum este cazul modelului HTC 10. Acesta a primit titlul de cel mai bine dotat smartphone, distincția fiind numită oficial "Smartphone-ul Avansat European pe 2016-2017".

După ce am aflat ieri că Huawei P9 a primit o distincţie EISA, iată că şi HTC a reuşit să obţină două astfel de trofee, pe care le adăugă la palmaresul său. Astfel, HTC 10 a primit titlul de "Smartphone-ul Avansat European pe 2016-2017", iar HTC Vive a fost desemnată drept "Casca de Realitate Virtuală a anului".

EISA

EISA este Asociaţia Europeană de Imagistică şi Sunet, care a acordat premiile europene pe intervalul 2016 - 2017. Pentru aceasta decernare au fost reuniţi experţi tehnicieni aparţinând de 45 de reviste de specialitate din 23 de ţări europene. Ei au votat 59 de produse drept cele mai bune din categoria lor, inclusiv smart TV-uri, difuzoare, camere foto compacte şi căşti audio mobile.

EISA

Produsele inovatoare sunt premiate de EISA de 30 de ani, iar jurizarea se face prin testarea intensă a produselor de către revistele participante, acesta fiind primul stadiu. Al doilea implică un proces democratic de vot pentru un consens cu privire la câştigători. Garanţia calităţii EISA va fi marcată cu un logo atare pe terminalele HTC câştigătoare, confirmând excelență.

EISA

Acordarea premiilor se va face oficial în cadrul IFA 2016, la Berlin, eveniment ce are loc între 2 şi 7 septembrie. HTC Vive era deja un succes şi prin prisma vânzărilor, zeci de mii de modele fiind imediat rezervate după debut şi numărul tot crescând de atunci. Cât despre HTC 10, îi confirmam calitatea mai ales la capitolul performanţă a camerei în condiţii low light, dar şi acustica foarte buna şi microfonul perfect.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×