HTC anunta oficial smartphone-ul HTC HD2, disponibil in Europa si Asia de azi

5.492 ori
<b>HTC anunta oficial smartphone-ul HTC HD2, disponibil in Europa si Asia de azi</b>HTC tocmai a anuntat oficial ca terminalul HTC HD2 va sosi in Statele Unite la inceputul anului 2010, dar si faptul ca handsetul este acum disponibil in Europa si Asia. Anuntul a fost facut de catre Peter Chou si CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer, impreuna...

HTC tocmai a anuntat oficial ca terminalul HTC HD2 va sosi in Statele Unite la inceputul anului 2010, dar si faptul ca handsetul este acum disponibil in Europa si Asia. Anuntul a fost facut de catre Peter Chou si CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer, impreuna cu Harvey Chang, CEO al Taiwan Mobile.

Conform declaratiilor acestor oficiali, HTC HD2 este rezultatul unei colaborari fructuoase dintre Microsoft si HTC, dar si primul telefon Windows Mobile cu interfata HTC Sense. In plus, trebuie sa aflati ca acesta este primul smartphone ale carui specificatii il fac compatibil cu viitorul OS Windows Mobile 7.

Noul HTC vine cu un display capacitiv de 4.3 inchi, capabil de multitouch si de zoom, redimensionare si gesturi de "ciupire" a ecranului, utile mai ales pentru web browsing, lucrul in Microsoft Office si editarea imaginilor. Sub carcasa subtire si sexy a acestui terminal se ascunde un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, perfect pentru a rula Windows Mobile 6.5.

Handsetul suporta si sincronizare prin Microsoft Exchange si foloseste un sistem de backup al datelor bazat pe serviciul Microsoft My Phone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×