Brandul Telekom Romania va fi anunțat oficial pe data de 12 septembrie În cadrul unui eveniment de presă

1.480 ori
<b>Brandul Telekom Romania va fi anunțat oficial pe data de 12 septembrie În cadrul unui eveniment de presă</b>După ce anterior aflam că atât Cosmote, cât și Romtelecom vor trece la brandul Telekom România începând de la mijlocul lunii septembrie, iată că astăzi prin intermediul unui comunicat de presă aflăm că un eveniment special de debut este...

După ce anterior aflam că atât Cosmote, cât și Romtelecom vor trece la brandul Telekom Romania începând de la mijlocul lunii septembrie, iată că astăzi prin intermediul unui comunicat de presă aflăm că un eveniment special de debut este programat pentru data de 12 septembrie, zi în care România va deveni parte din marea familie “T”.

Aflăm că serviciile “T” sunt prezente în acest moment în peste 50 de țări, cu peste 143 milioane de clienți de telefonie mobilă, 31 milioane de clienți de servicii fixe și peste 17 milioane de linii de internet broadband în întreaga lume.

Astfel, în ziua de 12 septembrie, odată cu debutul Telekom Romania vom afla ce planuri tarifare ni s-au pregătit și de ce alte oferte speciale vom beneficia. De asemenea, ne așteptăm ca începând din data de 12 septembrie, magazinele Germanos și Cosmote să ne întâmpine cu un nou design axat pe culoarea roz, marcă a brandului T.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×