HTC 10 se lansează pe 12 aprilie, în cadrul unui eveniment transmis în direct online; Invitațiile au fost trimise

680 ori
<b>HTC 10 se lansează pe 12 aprilie, în cadrul unui eveniment transmis în direct online; Invitațiile au fost trimise</b>HTC a confirmat azi data de debut a noului său flagship, modelul HTC 10, care ar urma să fie anunţat pe 12 aprilie. Invitaţia a fost trimisă presei şi arată că &icirc;n imaginea de mai jos. &nbsp; Hashtagul #powerof10 e prezent şi reapare acea...

HTC a confirmat azi data de debut a noului său flagship, modelul HTC 10, care ar urma să fie anunţat pe 12 aprilie. Invitaţia a fost trimisă presei şi arată că în imaginea de mai jos.

Hashtagul #powerof10 e prezent şi reapare acea idee dintr-un clip teaser trecut şi anume că HTC are o "obsesie pozitivă" cu privire la livrarea de produse excelente. Evenimentul va fi transmis pe HTC.com, la ora locală a României 15:00, dacă am calculat corect. Sunt menţionate 3 oraşe ca gazdă pentru debut şi anume Londra, New York şi Taipei, cu posibilitatea organizării unor evenimente acolo.

Îmi amintesc că evenimentul de debut al lui HTC One A9 a fost modest, organizat pe un stadion care tocmai se umplea, înainte de un concert al lui Jay-Z şi Beyonce. Am văzut deja nenumărate imagini cu acest device, inclusiv imagini 3D şi fotografii hands on şi el nu pare a avea un design prea inspirat. Flagshipul ar urma totuşi să aibă dotări de top, precum un display Quad HD de 5.1 inch, procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus o baterie de 3000 mAh.

Sperăm sa fim surprinși pozitiv...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×