HTC 10 se lansează pe 12 aprilie, în cadrul unui eveniment transmis în direct online; Invitațiile au fost trimise

Autor:  | Publicat în:  HTC 649 ori
<b>HTC 10 se lansează pe 12 aprilie, în cadrul unui eveniment transmis în direct online; Invitațiile au fost trimise</b>HTC a confirmat azi data de debut a noului său flagship, modelul HTC 10, care ar urma să fie anunţat pe 12 aprilie. Invitaţia a fost trimisă presei şi arată că &icirc;n imaginea de mai jos. &nbsp; Hashtagul #powerof10 e prezent şi reapare acea...

HTC a confirmat azi data de debut a noului său flagship, modelul HTC 10, care ar urma să fie anunţat pe 12 aprilie. Invitaţia a fost trimisă presei şi arată că în imaginea de mai jos.

Hashtagul #powerof10 e prezent şi reapare acea idee dintr-un clip teaser trecut şi anume că HTC are o "obsesie pozitivă" cu privire la livrarea de produse excelente. Evenimentul va fi transmis pe HTC.com, la ora locală a României 15:00, dacă am calculat corect. Sunt menţionate 3 oraşe ca gazdă pentru debut şi anume Londra, New York şi Taipei, cu posibilitatea organizării unor evenimente acolo.

Îmi amintesc că evenimentul de debut al lui HTC One A9 a fost modest, organizat pe un stadion care tocmai se umplea, înainte de un concert al lui Jay-Z şi Beyonce. Am văzut deja nenumărate imagini cu acest device, inclusiv imagini 3D şi fotografii hands on şi el nu pare a avea un design prea inspirat. Flagshipul ar urma totuşi să aibă dotări de top, precum un display Quad HD de 5.1 inch, procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus o baterie de 3000 mAh.

Sperăm sa fim surprinși pozitiv...

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×