HTC 603e, un nou telefon dual SIM cu Android Jelly Bean; Capătă numele oficial HTC E1

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.619 ori
<b>HTC 603e, un nou telefon dual SIM cu Android Jelly Bean; Capătă numele oficial HTC E1</b>în ultimul an HTC ne-a surprins cu câteva modele de telefoane dual SIM, de obicei versiuni ale telefoanelor sale deja existente. Ei bine, iată că acum avem parte de un nou astfel de model cunoscut drept HTC 603, dar numit la nivel oficial HTC E1....

în ultimul an HTC ne-a surprins cu câteva modele de telefoane dual SIM, de obicei versiuni ale telefoanelor sale deja existente. Ei bine, iată că acum avem parte de un nou astfel de model cunoscut drept HTC 603, dar numit la nivel oficial HTC E1.

Deocamdată acest model este produs doar pentru piața chineză și se zvonește că ar fi o versiune chinezească a lui HTC M4, model care ar fi trebuit prezentat odată cu M7/HTC One. HTC E1 costă 224 de euro și va sosi în magazinele din China destul de curând. Telefonul vine doar pe alb deocamdată, iar dotările sale includ Android 4.1 Jelly Bean, interfața HTC Sense 4.0+ și un display WVGA Super LCD 2 de 4.3 inch.

Handsetul este unul dual SIM, cu NFC, A-GPS, WiFi, Beats Audio, Bluetooth, camera de 5 megapixeli cu bliț LED și camera frontală de 2.1 megapixeli, plus procesor dual core Qualcomm la 1.15 GHz. Avem la dispoziție și 1 GB RAM, 8 GB memorie internă, slot microSD, iar handsetul măsoară 128.5 x 66.9 x 9.8 mm și cântărește 130 de grame.

Bateria să este de 2100 mAh și șansele sunt mari ca acest model să poposească și în Europa, cum se întâmplă mai mereu cu modelele din China.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×