Huawei NOVA este un nou telefon destinat publicului feminin, ar putea sosi la IFA 2016; Iată o fotografie parţială

1.373 ori
<b>Huawei NOVA este un nou telefon destinat publicului feminin, ar putea sosi la IFA 2016; Iată o fotografie parţială</b>Huawei pare a fi gata să activeze într-o zonă în care nu multe companii au operat în ultima vreme: nişa telefoanelor pentru publicul feminin. Pe numele său Huawei NOVA, acest nou produs ar urma să sosească la IFA 2016 la începutul lunii viitoare.

Huawei pare a fi gata să activeze într-o zonă în care nu multe companii au operat în ultima vreme: nişa telefoanelor pentru publicul feminin. Pe numele său Huawei NOVA, acest nou produs ar urma să sosească la IFA 2016 la începutul lunii viitoare.

Informaţia vine chiar de la o sursă apropiată de Huawei, care a postat pe Weibo un mesaj cu privire la orientarea Huawei către doamne şi domnişoare, prim modelul NOVA. Interesant e că mesajul ar fi fost postat din greşeală şi a fost şters rapid apoi. Huawei nu e singura companie din China cu astfel de serii de produse, Oppo având gama Fashion sau seria axată pe selfie F, pentru acelaşi tip de public.

Huawei NOVA este un nou telefon destinat publicului feminin, ar putea sosi la IFA 2016; Iată o fotografie parţială

E drept că imaginea de mai sus nu dezvăluie foarte clar ce aduce acest device, în afara unei nuanţe aurii şi a unui buton de volum de mari dimensiuni. Se pare că terminalul va avea construcţie metalică, finisaj elegant şi sunt sigur că va avea şi o cameră selfie puternică. Aflăm mai multe la IFA!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×