HTC Amaze 4G aka HTC Ruby anunțat oficial, vine cu o super cameră și HDR

2.141 ori
<b>HTC Amaze 4G aka HTC Ruby anunțat oficial, vine cu o super cameră și HDR</b>Subiect de zvonuri timp de câteva luni, HTC Ruby ni s-a dezvăluit recent într-o serie de imagini și specificații și inevitabil a venit și momentul anunțului oficial. Astfel T-Mobile USA a anunțat acest terminal înrudit cu HTC Sensation sub...

Subiect de zvonuri timp de câteva luni, HTC Ruby ni s-a dezvăluit recent într-o serie de imagini și specificații și inevitabil a venit și momentul anunțului oficial. Astfel T-Mobile USA a anunțat acest terminal înrudit cu HTC Sensation sub numele de HTC Amaze 4G.

După cum probabil știți, dacă sunteți la curent cu peisajul telefoniei din SUA, un telefon care include "4G" în nume în State este de fapt unul HSPA+. Acesta este și cazul lui HTC Amaze 4G, care va fi vândut de către T-Mobile la pretul de 259.99 dolari cu un abonament pe 2 ani. Telefonul se va lansa în data de 12 octombrie în SUA, iar precomenzile vor începe pe 10 octombrie.

Dotările lui Ruby/Amaze 4G includ un procesor Snapdragon dual core de 1.5GHz, 16 GB de memorie internă (în sfârșit!), radio FM, o cameră frontală de 2 megapixeli și conectivitate HSPA+, care poate atinge și viteze de până la 42Mbps. Pe lângă bateria de 1730 și portul HDMI, cel mai interesat aspect al acestui smartphone este camera sa de 8 megapixeli cu suport pentru captură video 1080p, buton dedicat pentru camera foto și buton dedicat chiar și pentru captura video.

în plus avem și funcții foto speciale precum SmartShot, BurstShot, SweepShot panorama, ClearShot HDR și Perfect Pics. Toate acestea permit obținerea unei experiențe foto reușite, corectează erorile și iluminarea inadecvată și folosesc mai mutte cadre pentru o imagine mai bună. în sfârșit o cameră bună de la HTC?!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×