56% dintre smartphone-urile cumpărate În ultimul trimestru au Android!

1.091 ori
<b>56% dintre smartphone-urile cumpărate În ultimul trimestru au Android!</b>Un nou studiu Nielsen confirmă încă o dată popularitatea lui Android, astfel că aflăm că nu mai puțin de 56% dintre smartphone-urile vândute în ultimele 3 luni rulează acest OS. &nbsp; E interesant faptul că la începutul acestei luni tot...

Un nou studiu Nielsen confirmă încă o dată popularitatea lui Android, astfel că aflăm că nu mai puțin de 56% dintre smartphone-urile vândute în ultimele 3 luni rulează acest OS.

E interesant faptul că la începutul acestei luni tot Nielsen publica date care anunțau o dominație clară a lui Android, dar doar cu 42%, în vreme ce iOS se situa la 28%. Noul studiu este bazat pe 25.500 de persoane chestionate, dintre care peste jumătate au achiziționat un smartphone cu Android în ultima lună, iar aici creșterea OS-ului Google s-a făcut în detrimentul celor de la RIM, care au atins doar 9% din smartphone-urile vândute în ultimul trimestru.

Apoi vine categoria "restul", cu 6% și incluzând Symbian, Windows Phone 7, Bada, MeeGo... și altele. Per total, segmentul smartphone este în plină explozie, reprezentând 58% din totalul vânzărilor de handseturi în luna august și ducând rata de penetrare a terminalelor high end la 43%. Sunt sigur că debutul lui iPhone 5 pe 4 octombrie va schimba peisajul și vom vedea un nou salt al lui iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×