56% dintre smartphone-urile cumpărate În ultimul trimestru au Android!

1.066 ori
<b>56% dintre smartphone-urile cumpărate În ultimul trimestru au Android!</b>Un nou studiu Nielsen confirmă încă o dată popularitatea lui Android, astfel că aflăm că nu mai puțin de 56% dintre smartphone-urile vândute în ultimele 3 luni rulează acest OS. &nbsp; E interesant faptul că la începutul acestei luni tot...

Un nou studiu Nielsen confirmă încă o dată popularitatea lui Android, astfel că aflăm că nu mai puțin de 56% dintre smartphone-urile vândute în ultimele 3 luni rulează acest OS.

E interesant faptul că la începutul acestei luni tot Nielsen publica date care anunțau o dominație clară a lui Android, dar doar cu 42%, în vreme ce iOS se situa la 28%. Noul studiu este bazat pe 25.500 de persoane chestionate, dintre care peste jumătate au achiziționat un smartphone cu Android în ultima lună, iar aici creșterea OS-ului Google s-a făcut în detrimentul celor de la RIM, care au atins doar 9% din smartphone-urile vândute în ultimul trimestru.

Apoi vine categoria "restul", cu 6% și incluzând Symbian, Windows Phone 7, Bada, MeeGo... și altele. Per total, segmentul smartphone este în plină explozie, reprezentând 58% din totalul vânzărilor de handseturi în luna august și ducând rata de penetrare a terminalelor high end la 43%. Sunt sigur că debutul lui iPhone 5 pe 4 octombrie va schimba peisajul și vom vedea un nou salt al lui iOS.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×